iOS11 – Arkiver

Men iOS11 har Apple introgdukseret et nyt icon og adgang til dine filer i skyen iCloud.

Mappen Arkiver giver dig adgang til de filer du har liggende hos Apple i iCloud. Fra denne kan du se, åbne og sende dine filer. Det er en ret hurtig måde at tilgå filerne.    Arkiver åbner med en visning af seneste filer. Men giver mulighed for at vælge Browse se alle dine andre filer. Vælger ,man Browse kan man vælge imellem de skyer/Cloud du har.

Er du bruger at Office365 vil du også kunne vælge din SkyDrive og hermed filerne fra Office.

 

Vælg den sky/Cloud du vil se filerne fra.

Herefter vil Arkiv åbne og vise filerne der er gemt i skyen/Cloud. Er der er mappe struktur i den sky man åbner, skal man jo bare finde undermappen og filen.

Vælg filen og det man ønsker at gøre med den.f.eks sende den til en samarbejdspartner. Arkiv giver også mulighed for at fortage lidt redigering af filen, inden den sendes. der kunne være en markering af tekst…

 

Share