Cube+ Action cam

Det findes flere action kamera på marked, men jeg er faldet over Polaroid Cube, et lille super og let anvendeligt. Polaroid har flere udgaver af Cube. Jeg har testet Cube Plus.

Cube+ har den fordel at den har laver en WiFi forbindelse til din iPhone (androide) telefon. Det gør at man kan se og styre din Cube+. Men det er ikke nødvendigt at bruge en mobil for at optage, det kan selv. Og så kan de både tage still billeder og video.
Det har en størrelse der er lige til at stoppe i lommen. Polaroid har virkeligt fået lavet et godt lille action kamera.

Od der ved kan Cube fra Polaroid også bruge det til andet end action. Man kan bruge det her lille cam til at optage næsten alt. Det formår både at kunne tage stille billeder slowmotion, samt timelaps og video. Og som sagt så fylder det næsten ikke noget, så det let lige at stikke i lommen når man skal på tur/i byen.

 

Polaroid har monteret et kraftig magnet i bundet af kameraet. Det gør, at man har en del flere muligheder.
Man kan sætte det på styret af sin cykel eller på toppen af sin bil. (Man kan enda ved hjælp at en lille spændeskive sætte den fast på sit tøj).

Men der er også udviklet diverse holdere og kasser til Cube. Så som en vandtætboks hvis man vil optage i vand eller andre steder hvor der er vådt. Men kan også få en så man kan sætte Cube på et alm. foto stativ eller en selfie stang. Så mulighederne er mange.

Billeder og film lagers på et SD kort i Cube. Kortet er let at komme til hvis man vil overfører eller se filmen fra kortet. Og ellers er der en App som både fås til Apple og Androide kan man let overføre billeder og film til en iPhone/Androide.
I Cube app kan man, ud over at styre indstillingerne, se og afspille film og billederne.

Når man tilslutter Cube+ til iPhonen, gøres det ved hjælp af WiFi i iPhones indstillinger. Og her efter kan man åbne den instalerede app.

Under indstillingerne kan man vælge hvor lang tid der skal optages – kliplængde.
Der er mulighed for at sætte et tidsstempel på video og billeder.
Og så kan man sætte Cube til at overskrive ældste billeder/video, hvis SD kortet er fyldt. – Kontinuerlig optagelse.
Slutlig kan man styrer tænd/sluk lyden.

 

Og så lige en lille video lavet med Cube+ og redigeret på iPhone.

 

 

Share