Kategorier
iCloud iPhone Mac

Hvad er iCloud.

iCloud er en såkaldt sky, et lager/storage, som ligger et eller andet sted ude i verden. Det giver dig mulighed for at gemme en total kopi/backup af din enhed. Det vil sige dine billeder, musik og apps. iCloud bruges også til at synkronisering dine kontakter, kalenderaftaler, noter og iWork-dokumenter, mellem dine enheder.

Der er også enkelte apps der ligger data op i iCloud, så du let kan komme til dem. På den måde kan du altid se dine ting fra en hvilken som helst enhed, du er på. Også en Mac.

iCloud

Adgangen til iCloud er bundet op på dit Apple ID. Så det er din private sky, og du har altid mulighed for trådløst at tilgå dine data.

Det vil sige at hvis man ligger en sikkerhedskopi af enheder i iCloud, kan man hente den igen trådløst. Det er noget letter end at gøre det ved hjælp af et kabel.

For at kunne bruge synkroniseringen mellem dine enheder skal du dog slå de til du vil have synkroniseret til.

Det gør du ved at gå ind i indstillinger à iCloud. Her kan du se hvad der bliver synkroniseret op i iCloud.

IMG_8452

Flere af de ting der er synkroniseret op i iCloud, kan du også tilgå på en PC. Det vil sige at du kan gå på internettet, og uden at have din enhed, læse din mail, se din kalender, rediger og skrive noter, m.m. Og senere se det på dine enheder. https://www.icloud.com

Share

Af David Schelin

Med stor interesse i IT og mobile enheder.
Har arbejdet med IT, IP-telefoni og mobile enheder.
Bruger tid på at fortæller om mobile enheder og løsninger.
"Vi bruger rigtig mange penge på enheder, som vi aldrig rigtig lære at bruge".
DIN DEVICE KAN - KAN DU..