Auto besvar opkald

Men iOS11 er der kommet mulighed “auto besvare” af opkald.

Det vil sige at et indgående kald automatisk vil komme igennem, kaldet vil blive besvaret. Har man sat sin iPhone til auto besvar, skal man ikke aktiverer et indgående kald.

Denne funktion er super praktisk hvis man er ude at kører og skal benytte “håndfri” telefon. Og så er det lige meget om det er i bil eller på cykel. MEN der er også praktisk hvis man har kald man skal tage i et flow på sin arbejdsplads. (callcenter)

For at sætte sin iPhone til auto besvar, skal man gøre følgende. (desværre er funktionen ikke tilgængelig i kontrolpanelet)

Man skal ind i Indstillinger  → Generelt → Tilgængelighed

Vælg: Viderestilling af opkald 

(Default er denne sat til automatisk. Men man kan også tvinge det til enten at bruge bluetooth eller højttaler. Men ved automatisk vil kaldet gå til den tilsluttede lyd enhed f.eks bilens bluetooth, hvis der er koblet og tændt)

Vælg og Slå Autobesvar opkald til. 

Når Autobesvarelse er slået til kal man indstille hvorlænge der skal gå inden kaldet blivet taget. Default er denne sat til 3 sec. Så er der til til at man enten kan afvise kaldet eller sende det til en autobesked.

 – det er smart

MEN som så meget andet kan det her jo også bruges til andet end det “smarte”. Har man for eksempel en lidt ældre enhed der kan opdateres til iOS11 og et taletids kort, har man det genialt “spy” overvågning telefon.
Man sætter denne udfaset enhed til at autobesvar opkald og sættes den på lydløs og uden vibrer ved opkald. Sæt autobesvar til 0 sec.
Nu kan man så sætte enheder på en reol der hvor man gerne vil kigge med. Når man så fortager et facetime opkald vil den facetime det der skar i rummet.
Eller man kan ligge den på et sted (på et kontor) hvor man gerne vil vide hvad der tales om, med skærmen nedad. Fortag et alm. opkald til enheder og lyt med.

Share