Kategorier
Uncategorized

Printer central iOS

De fleste ved nok godt, at man kan udskrive fra en iPhone. Men der er nok ikke mange der ved, at man kan stoppe et print fra iPhone på iPhone.

Mange kender det, der er sendt noget til en printer, der enten ikke skal ud eller er så stort, at den vil tømme printeren for papir. Det sker for det meste når man udskriver fra sin PC/Mac. Og så kan man stoppe udskriftet fra print menuen.

MEN hvad nu hvis der er udskrevet fra en iPhone eller iPad.
Selvfølgelig kan man også her fra stoppe printet.

Hvis man bruger Apples egen print, skal man gør det fra Printercentralen. Printercentralen er godt gemt og ikke beskrevet særligt meget.  Men herfra kan man se på iPhonen/iPad, hvad der står i kø til printeren. Herfra kan man også slette det man alligevel ikke vil udskrive.

Printercentralen kommer frem når man vælger at udskrive fra iPhone, til en air print.
For at se menuen printercentral skal man dobbel tryk på home knappen, og “glide” helt du til venstre, forbi hjemmeskærmen.
Der ved kommer man til printercentralen og det er det eneste sted man kan se finde menuen. Og den er kun aktivt så længe der er noget, der sendes til printeren eller står i kø til printeren.

Printercentralen

Bruger man en “ældre printer” skal men bruge en anden app. Det kan f.eks være HP’s AIO Remote, for at kunne nå printeren. I disse tilfælde kommer Printercentralen ikke frem og  printet skal stoppes fra App’en.

Share