– In case of – din sikkerhed

My friend, my device.

Vi er snart smeltet sammen med vores tro følgesvend, mobilen. Og i takt med at vi får flere og flere private oplysninger på vores iPhone. Bliver den mere og mere en del af os.

De data der ligger på iPhonen og iPad af væsenligt og meget private. Uden de private data er vores iPhone bare en iPhone, der er vores data der får det til at køre. Derfor er det vigtigt at sikre dem godt.

iPhonedata

Det kan man gøre ved at gøre det svært for folk med kriminele hensigter at komme til de vigtige data.

Start med at slå en låsekode til, og sørg for at den bliver aktiveret hver gang man lukker telefonen eller efter 1 min.
Det tager ikke mange sec. at nakke telefonen og skifte eller slå kode fra. Der forsvinder utrolige mange telefonen fra cafe bord.

Man sklå låsekoden til i Indstillinger Touch ID & adgangskode.
Skriv en 6 cifret adgangskode. (– brug ikke eget telefon nr eller fødselsdata, disse kan læses fra nød info)
Slå Kræv adgangskode straks til.

Sikkerhed_01

Hvis man slår Slet data til, sletter den iPhonen/iPad efter 10 forsøg. (– så har man børn, kærster og andre pil findere er det ikke en god ide)

Derefter skal man gå i Indstillinger – Generelt – Automatisk lås. 
Vælg den tid der skal gå hvor iPhonen ikke bliver brugt inden den skal låse skærmen. Desto korter tid jo bedre sikkerhed, men også risiko for at man bliver irriteret. Så vælg det der passer temperamentet.

Brug “Find my iPhone”

Det er en rigtig god ide at man slår find min iPhone til. Så har man muligheder for fra en anden enhed se hvor enheden befinder sig så længe den er tændt. Lige som at man kan låse og slette iPhonen hvis uheldet er ude.

ICE – Oplysninger.

Men alligevel kan det være rart at man kan se hvem man er hvis man falder om på en festival, i byen eller kommer ud for en ulykke.

Og da vi alligevel ALTID har vores mobil med kan det være godt at folk der ønsker at hjælpe kan få de korrekte oplysninger.
Det kan man ved at bruge ICE – oplysninger. (Nødinfo)

ICE_Nodinfo

Hvis man har oprettet og holder oplysningerne “up 2 day”, kan hjælpere komme til disse oplysninger og hjælpe dig, hvis man ikke selv er i stand til det.

Oplysningerne kan også bruges hvis man bliver væk sin følgesvend. Så kan ærlige finder finde frem til ejermanden.

Man kan se her hvordan man opretter ICE – oplysninger her

Share