Kategorier
iPhone

iPhone på sommerferie.

Sommerferie

Så er det sommer og rigtige mange skal på sommerferie også din mobil.
strandsmileyOg er rigtig mange er afhængig af deres mobiler. Men skal familien overleve at holde ferie sammen med deres mobiler. Og mobilerne også skal komme godt ud af ferien, så er her et par gode råd.

 

 1. Slå forstyres ikke til
  Nu er det jo ferie og vi skal slappe af. derfor skal man sikre sig at man ikke bliver forstyret hele tiden. Derfor skal du slå forstyr ikke til.
  Så kan man styrre hvornår man vil forstyres af arbejde og andre. Det gode ved forstyr ikke er at man kan lave undtagelser så vennerne kan ringe.
  Forstyr ikke
  Forstyr ikke finder man i Indstillinger – Forstyr ikke
  Her kan man vælge forskellige indstillinger, og sætte en tidsgrænse for hvornår telefonen må ringe igennem.
  De personer man har knyttet til Favoritter kan ringe igennem. Persommerne vælger man i adressebogen, nederst på personens kort.
 2. Sikkere WiFi med VPN.
  Der er rigtig mange steder man kan komme på “gratis WiFi”. Og desværre er der rigtig mange af disse “gratis WiFi”, de regne fælder. Og du har ikke en chance for at opdage det. Man oplever desværre at der sidder folk bag disse WiFi og læser ALT hvad du laver på din phone. Både dine kode, billeder og private beskeder.VPN
  Man kan for at beskytte sig bruge VPN (Vitual Privat Netværk). VPN er en
  Hvis man er på ferie og vil se TV hjemme fra på sin iPhone eller iPad, så skal man vælge et VPN der har en dansk server. Det kunne være Overplay. det koster et lille beløb.VPN_Opera
  Men vil du nare værer sikker på at andre ikke læser med, så kan man hente Opera VPN, der er gratis. Problemer her er at man kommer på en server, der ikke giver tilladelse til at benytte f.eks VIA Play. Grunden er simpel, Opera VPN giver dig en IP adresse der IKKE er dansk, i fra det land du vælger.
  Men med VPN sikre du dig at ikke nogen kan se hvad du skriver eller taster.
 3. Regn og sand sikre iPhone.
  Når vi render ude i den danske sommer, er der stor sandsynlighed for at vi render ind i vand. Enten i form af regnvejr eller ved en strand.Rengcover_iPhoneBåde vand og sand er meget ødelæggende for ens iPhone.
  Det kan afhjælpes ved noget så simpelt som en lille plast pose. Find en der evt er med dobbelt luk og passer i størrelsen og hav den med i kommen/tasken. Snak evt. med din “pølsemand” og få en af den de hælder sennep i, når der er med hjem. Ikea har også. Det smarte er at iPhonen/iPad er beskyttet i mod vand og sand, de fylder ikke meget og så virker touch stadigt.
 4. Den rigtige lomme
  Den rigtige lomme er vigtig, hvis man ikke vil have fisket sin iPhone op af lommen. Bedst er der selvfølgelig med en lomme med lynlås eller knap. Men Bare det at den ikke ligger i den åbne jakke lomme eller skjorte bryst lommen. Vælg et sted der gør det svært for tyven.
  Lommetyv
  Og lad så vær med at lige iPhonen i lommen på jakken der hænger på stolen. For derefter at gå på wc eller hente kaffe.

Ha’ nu en god ferie.

 

Share

Af David Schelin

Med stor interesse i IT og mobile enheder.
Har arbejdet med IT, IP-telefoni og mobile enheder.
Bruger tid på at fortæller om mobile enheder og løsninger.
"Vi bruger rigtig mange penge på enheder, som vi aldrig rigtig lære at bruge".
DIN DEVICE KAN - KAN DU..

En kommentar til “iPhone på sommerferie.”

Lukket for kommentarer.