Kategorier
iPhone

Stickers – iOS iMessage

Stickers, en af de frække nye ting der kom med iOS10.

Stickers er små images/animationer der kan indsættes i iMessage. Man kan få et hav af forskellige. Både nogen der er sjove men også nogen der er mere seriøse.

Sticks_iOS10_1

Hvis man skal nævne 2 i hver sin ende, kan man tage fx. Emoji, (små animeret gule smilie’s) og Polls som gør at du kan lave små afstemninger i en iMassege.

For at indsætte en Sticker, skal man vælge en beskedmodtager. Hvis man ikke har en beskedmodtager får man ikke lov til at vælge Sticker.
Vælg derefter  〉tegnet ved siden af tekstfeltet.
Vælg derefter A tegnet til Appsstore.

Her kommer man ind i sine stikkers.

Default er der nogle hjerter. Men hvis man vil have flere og andre så skal man vælge “AppStikker vælgerne” den med de fire prikker.

Man tilføjer nye stikkers ved at bruge + apps. Her kan man vælge alt hvad hjertet begær.

Der er sansynligvis også en del af de apps man allerede har installeret de kan lever stikkers. Dem kan man finde under Administration, på apps siden.

F.eks kan Bitmoji bruges som stikkers. Bitmoji bruges også i SnapChat og er omtalt tidligere her på bloggen. Man slår de programmer man vil bruge til for at gøre dem tilgængelig som stikkers i iMessage / SMS.

Skal man ikke længere bruge en bestemt stikker slatter man den på samme måde som man fjerner andre apps. Gå ind i stikkers i iMessage og hold en finder ned på. Så begynder stikkers apps’ne at “ryste” og der kommer små slet tegn frem.
Hvis man ikke vil bruge stikkers fra f.eks. Bitmoji, slår man den bare fra i administration.

God fornøjelse.

Share

Af David Schelin

Med stor interesse i IT og mobile enheder.
Har arbejdet med IT, IP-telefoni og mobile enheder.
Bruger tid på at fortæller om mobile enheder og løsninger.
"Vi bruger rigtig mange penge på enheder, som vi aldrig rigtig lære at bruge".
DIN DEVICE KAN - KAN DU..